Succesfulde fodboldpiger vil lære fra sig

De Seje Piger fra Billund IF river på søndag en dag ud af kalenderen for at træne yngre pigespillere. Privatfoto


Siden de var U8 og U9-spillere har et bestemt pigehold fra Billund IF Fodbold oplevet succes på grønsværen. Med træner Flemming Vesth i spidsen har pigerne snuppet den ene sejr efter den anden og den sammenspillede trup var stort set identisk med det skolefodboldhold, der forrige sæson var tæt på at gå hele vejen i Ekstra Bladets skolefodboldturnering.

I dag spiller “De Seje Piger”, som holdet blev døbt for flere år siden med i U15/U16-rækkerne og nu er det blevet tid til at give noget igen, føler pigerne, der gerne vil bidrage til at sikre den fortsatte interesse for pigefodbold i Billund og omegn.

Således stiller de på søndag den 2. april fra kl. 10-12 op som trænere for alle de U9-U13-pigespillere i omegnen, der ønsker at lære tips og tricks fra De Seje Piger.

– Vi er vilde med at spille fodbold og vilde med at være trænere og lære fra os, lyder det fra de efterhånden store piger, der blandt andet vil vise deres egne favoritøvelser, som deltagerne også kan prøve kræfter med. Derudover vil der blive konkurreret og spillet fodbold, inden der sluttes af med fællesspisning.

Men der er ingen grund til at mødrene skal sidde stille, mens pigerne træner med de lidt større piger. I samarbejde med DBU og DGI er der nemlig mulighed for en gang fodbold-fitness for de ledsagende mødre på søndag.

Tilmelding til træningen med De Seje Piger skal ske til holdets træner, Flemming Vesth, senest onsdag aften.