Våd fastelavnsfest i svømmehallen    

Bureaufoto


På med fastelavnstøjet og hop i baljen. Det er opfordringen på søndag fra MAGION, der inviterer til en skør og våd Fastelavnsfest i svømmehallen.

Udover at tøndeslagningen altså foregår i en svømmehal i vandet, så er indholdet af fastelavnsfesten meget lig den tørre udgave. Der er tøndeslagning, kattekonger og kattedronninger og en slikpose til de deltagende børn.

Børnene skal bade og afvaskes inden adgang til svømmehallen. Det betyder at børnene iklædes udklædningstøjet EFTER badning. Fastelavnsfesten starter kl. 10 eller kort herefter afhængig af deltagerantallet, der skal igennem bruseren og i udklædningstøjet. Forældre bedes være opmærksomme på at udklædningstøjet kommer i berøring med vand.

MAGION fastslår dog at det ikke er et krav at være udklædt for at være med til festen. Alle børn er velkomne til at blive i svømmehallen gratis efter kl. 11, men efter fastelavnsfesten skal børnene tage udklædningen af.

Gæster til svømmehallen efter kl. 11 betaler almindelig entré. Af hensyn til bemanding og indkøb af “tøndeslik” skal forældre tilmelde børn via www.magion.dk.