Frivillige viser vej på sygehuset

Nu bliver det nemmere for patienter og pårørende på Sydvestjysk Sygehus i Grindsted at finde vej til rette afdeling. Støtteforeningen for Grindsted Sygehus har nemlig oprettet et vejviserkorps bestående af frivillige, der hjælper på vej.

Det skriver Netavisen Grindsted.

For et par måneder siden tog sygehuset kontakt til Støtteforeningen for at høre om muligheden for et vejviserkorps, fordi mange af de ansatte efterhånden brugte en del tid på det. Tid der tages fra behandlingen af patienterne.

Støtteforeningen tog udfordringen op og har nu sammen med den lokale Røde Kors-afdeling oprettet et frivilligt vejviserkorps, som vil være til stede på sygehusets 1. sal lige når man kommer ud af elevatoren. De vil være der tirsdag til torsdag fra kl. 8-11.

De vagter deles 12 vejvisere for tiden om, men Støtteforeningen vil gerne have udvidet tidsrummet, hvor der er vejvisere på sygehuset til også at dække kl. 11-14 de tre dage. Det kræver dog flere frivillige, som man efterlyser nu. Interesserede er velkommen til at kontakte Ulla Johansen på tlf. 20 46 18 96 eller mail usj1@outlook.dk.

I første omgang er vejviserne at finde på sygehuset fra på onsdag og frem til den 27 juni – og så er der pause i juli og opstart igen 1. august.